Giftfri skadedyrssikring

Giftfri sikring mod mus og rotter

Normalt bruger vi gift og almindelige klapfælder når vi sikrer en virksomhed mod forekomst af mus og rotter.

Men nu mener vi at det er på tide, at komme med et mere moderne alternativ, eller supplement, til den konventionelle sikringsmetode. Sikring mod mus og rotter UDEN brug af gift, men udelukkende via fældefangst og elektroniske fælder.

 

TrapMe det giftfrie alternativ

Firmaet TrapMe har udviklet et helt nyt og meget spændende produkt. Det er en almindelig smækfælde med indbygget sender, som giver besked hvis fælden fanger noget. Den kan faktisk også give besked hvis den bliver udløst ved en fejl. Så når fælden giver os besked kan vi se om der er fangst, eller om det er falsk alarm.

Systemet er enkelt og forholdsvis billigt i indkøb og drift. Og da fælden har standard mål, kan vi bruge den i allerede eksisterende depoter.

Det er et simpelt og derved driftsikkert system, som ikke kræver avanceret installation.

 

Sikringsaftale med TrapMe

Når vi opretter en aftale om brug af Wise-I systemet, indeholder aftalen altid en fast årlig pris på servicering af systemet, samt løbende inspektion af adressen udført af en skadedyrsekspert. På den måde sikres at der altid er de bedste forhold til at holde skadedyrene på behørig afstand.

Dernæst aftales altid en fast pris på udkald, når en fælde skal tømmes. Det er også muligt som kunde at spare penge, og selv stå for tømning og genaktivering af fælderne.

 

Kontakt os for at få en rigtig god pris på sikring mod skadedyr, helt uden brug af gift. Eller hvis du bare gerne vil have din sikring suppleret med moderne simpel teknologi. Derved har du nemlig overvågning 24/7.