Erhverv

Hvad kan vi gøre for virksomheder?

Vi kan hjælpe med rigtig mange ting, lige fra at sikre restauranten mod mus og rotter, bekæmpe myrer i kantinen, skaffe hotellet af med et væggelus problem, og til at klare sikringen mod skadedyr på den store fødevarevirksomhed, blandt andet via IPM eller HACCP principperne.

Vi har ingen begrænsninger og kan klare alle kunder, store som små. Med andre ord sikrer vi i dag allerede alt fra den lille iskiosk i en sønderjysk by, og til én af landets største bankkoncerner. Imellem disse findes blandt andet, store boligforeninger med over 4000 lejemål, diverse fødevarebutikker, bagere, restauranter, havne, fødevareproducenter, efterskoler, børnehaver, industrivirksomheder, landbrug og meget, meget mere. Vi har erfaring med stort set alle brancher.

 

Så kontakt os allerede i dag, for vi har også en rigtig god løsning til dig, til en yderst fornuftig pris


Læs mere om sikring mod skadedyr: HER


Insektfangere

Vi sælger og servicerer også nogle af markedets bedste insektfangere. Vi fører et sortiment som kommer fra flere af Europas førende producenter, og du må for alt i verden ikke sammenligne vores produkter med kinamodellerne som kan købes i byggemarkedet. Se lagerudvalget i vores webshop via nedenstående link, eller i menupunktet insektfangere. Har du et specielt behov som ikke er blandt lagervarerne, så bare ring eller skriv.

 

Se vores lager udvalg HER.

Her kan du finde en folder om vores insektfangere