Edderkopper

Edderkopper

Hjulspinder

Edderkopper i Danmark

Der findes mange forskellige edderkopper i Danmark. Den største er husedderkoppen. Der findes feks. også rovedderkop, korsedderkop, fedtedderkop samt utallige mindre edderkopper. Der findes også de mærkelige væsener som ligner edderkopper, med meget lange ben. Disse kaldes Mejere. Fælles for dem alle er at de hører til gruppen spindlere.

 

Er edderkopper skadedyr?

Edderkopper er egentlig nyttedyr, idet de æder mange af de andre insekter som generer os mennesker. Men ofte, og især hvis man bor tæt på ferskvand og træer, kan et hus altså blive besat med rigtig mange edderkopper. Det er i disse tilfælde at det kan blive nødvendigt at bekæmpe edderkopperne.

Der findes også rigtig mange mennesker som er bange for edderkopper, og dem kommer vi selvfølgelig også gerne til hjælp.


 

Bekæmpelse af edderkopper

Bekæmpelse af edderkopper kan fremover kun udføres indvendigt langs med vinduer, døre og i hjørner samt sprækker


Priser fra kr. 1000,- inkl. moms

 

Gør det selv midler i håndkøb

De produkter som kan købes i håndkøb er ikke helt så effektive som dem vi har adgang til. De kan dog i milde tilfælde sagtens bruges med en rimelig effekt.

Men inden du går ned i byggemarkedet og handler, så gør op med dig selv hvor meget du vil bruge på gift, for det ender tit med at være billigere at lade os bekæmpe.


Husedderkop
Mejer